CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

PEMINAT NOVEL

Friday, 13 September 2013

Cinta Jannah Episode 19-22 (16/9/2013-19/9/2013)
Episode 19:
Sufian menerima panggilan dari Nur Jannah yang memaklumkan isterinya, Amina berada dihospital dan telah pun selamat bersalin.

Episode 20:
Sufian menahan Nur Jannah dan memegang tangan Nur Jannah sambil memujuk supaya Nur Jannah menerima lamarannya tetapi Nur Jannah menjerit meminta dia dilepaskan.

Episode 21:
Ketika Dato Khalid berkunjung ke rumah Amina bersama Razak, mereka terkejut kerana rupanya anak yang mereka cari itu adalah Sufian. Sufian tidak percaya dan tidak mahu menerima Razak sebagai bapanya.Ketika Nur Jannah menggemas meja Izaryl,Tengku Zareena masuk dan dia menyuruh Nur Jannah memujuk Izaryl supaya berkahwin dengan Damia.Tengku Zareena memberitahu Izaryl akan menjadi anak derhaka jika tidak patuh dengan arahannya.

Episode 22:
Nur Jannah memasak menu yang istimewa untuk Izaryl bagi kali yang terakhir. Air matanya mengalir dan Izaryl masih temenung di pejabat. Dia malas mahu pulang ke villa. Izaryl masuk ketika Nur Jannah baru selesai solat.

Para Pelakon Drama Love You Mr.Arrogant

Drama Adaptasi dari Novel Love You Mr.Arrogant akan ditayangkan di slot Akasia TV3 pada 25/9/2013 menggantikan cerita CINTA JANNAH jam 7 malam. Berikut adalh senarai pelakon dalam drama tersebut:

Gambar: Mendapat info sahih, Hanez Suraya akan membawakan watak Sherry dan wataknya juga akan dikembangkan lagi dalam drama Love You Mr. Arrogant. Sama-sama kita nantikan!
Hanez Suraya a.k.a Sherry
Zaara Amirah a.k.a Zara Zya
Norish Karman a.k.a Puan Sri
Syarul Ridzwan a.k.a Faisal

Azlee Khairi a.k.a Zafriel Irham


Sumber : FB Love You Mr.Arrogant
#Kalau nak tahu perkembangan terbaru untuk cerita ini LIKE link FB 

Teman Membaca